Over CuraFide

CuraFide betekent zorg met geloof.
Vanuit mijn christelijke levensvisie leef ik in het vertrouwen dat God er niet alleen voor mij is maar voor ieder mens die zijn hulp en aanwezigheid nodig heeft. Niemand staat er alleen voor. Vanuit deze levenshouding bied ik zorg aan gezinnen via ambulante begeleiding, ongeacht achtergrond of religie van de zorgvrager.

 

Wie ben ik

Mijn naam is Pauline Vermeulen.
Ik ben geboren in 1967, getrouwd en moeder van twee jongens. Naast mijn baan als zelfstandig ambulante hulpverlener werk ik parttime als schoolmaatschappelijk werker en als invaller bij begeleide kamerbewoning.

 

Mijn cliƫnten omschrijven mij als eerlijk, toegankelijk en direct.
Wanneer we samen doelen opstellen, dan verwacht ik dat we hier daadwerkelijk mee aan de slag gaan. Tijdens de begeleiding wordt het doel niet uit het oog verloren.

 

Kennis en ervaring
Sinds 2001 ben ik afgestudeerd HBO-pedagoog. Na deze studie heb ik een tweejarige Post-HBO Contextuele Hulpverlening gevolgd.
In 2014 heb ik de training SNS (Sociale Netwerk Strategie) afgerond.

Voor en tijdens mijn studie heb ik ruim 12 jaar gewerkt met verstandelijk en meervoudig gehandicapten.
Na mijn afstuderen ben ik 3 jaar werkzaam geweest in een jeugdhuis voor 11-15 jarigen. Aansluitend daarop heb ik de overstap gemaakt naar 16-18 jarigen.
Sinds 2010 werk ik als schoolmaatschappelijk werker op het speciaal onderwijs op twee verschillende basisscholen. Daarnaast werk ik regelmatig als invaller bij begeleide kamerbewoning voor jongeren van 17-24 jaar.

Van 2012 tot 2015 ben ik intensieve ambulant begeleider geweest bij SGJ.

Sinds 2015 als ZZP'er aangesteld bij Gemeente Alblasserdam als brugcoach.